Maslinova ulja

Istražite naša ekološki proizvedena ekstra djevičanska maslinova ulja

Leccino

Leccino je ekstra djevičansko maslinovo ulje bistre, zlatno-zelene boje, a zaokruženog voćnog, svježeg i elegantnog mirisa. Skladna je okusa po maslini s izraženim voćnim okusima te notama umjerene gorčine i pikantnosti.

Saznaj više & kupi

Frantoio

Ulje Frantoio naše je najnagrađivanije ulje koje je 2011. i 2017. godine svrstano u top 20 najboljih maslinovih ulja prema vodiču Flos Olei. Zelene je boje, iznimnog mirisa na plod masline i artičoke s blagim notama bosiljka i ružmarina.

Saznaj više & kupi

Selekcija

Selekcija je kupaža monosortnih ekstra djevičanskih ulja Istarske bjelice, Leccina, Frantoia, Crnice i Bugle te kao takva stvara jedinstvenu harmoniju okusa u kušačevom nepcu.

Saznaj više & kupi

Istarska bjelica

Ekstra djevičansko maslinovo ulje Istarska bjelica je ulje proizvedeno od autohtonih sorti. Bistre je, zlatno zelene boje, delikatnog mirisa bogatog obilježjima pokošene trave, artičoka te osjeta balzamnih trava mente i ružmarina.

Saznaj više & kupi

U nastojanju da proizvedemo najbolje ulje primjenjujemo tradicionalne, prirodne metode uzgoja maslina, a kod njihove prerade koristimo se najsuvremenijom tehnologijom.

Naša ekstra djevičanska maslinova ulja ubrajaju se među najnagrađivanija hrvatska ulja.
2005. Godine dobili potvrdu za svoj rad dobili. godine kada su naša ulja sorata Frantoio i Istarska bjelica postala jedna od prvih hrvatskih maslinovih ulja koja su do tada ušla u svjetski vodič ekstra djevičanskih maslinovih ulja, Flos Olei. Sjajan uspjeh nešto kasnije je ostvarilo ulje Frantoio koje je 2011. i 2017. godine, prema istoimenom vodiču, uvršteno među 20 najboljih maslinovih ulja na svijetu.

0
Košarica
Košarica je prazna
Povratak